donderdag 22 januari 2015

We zitten hier niet stil.. :)

Zoals de titel luid zitten we hier niet stil de afgelopen dagen.
Het assortiment was al uitgebreid met 10 hele mooie muurstickers.
Maar nu hebben we ook het mooie merk KipKep aan ons assortiment mogen toe voegen!! ik ben helemaal blij :)

KipKep is echt een super mooi merk met spuugdoekjes, hydrofiele doeken, kruiken, luieretui, voedingsdoeken etc... kortom echt alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kleintje.
Het is een hip en modern merk dat zoveel mogelijk natuurvriendelijk werkt en wat gegarandeerd kinderarbeid vrij is :) en wat is gemaakt door jonge ouders voor jonge ouders.

KipKep Bib
Het assortiment van J&J Baby gaan we uitbreiden met

  • de KipKep Bib. een super handig spuugdoekje wat door de vorm super over de schouder heen blijft liggen en wat verder door loopt zodat je bij een mondje terug niet helemaal onder zit.
  • De napper nursery wallet. een handig etui waar je de zoog kompressen in kunt bewaren en wat er ook nog eens hip uit ziet! dus geen rare blikken als het uit je tas valt op het werk bijvoorbeeld.
  • De Blenker baby. een mooie grote hydrofiele doek in mooie kleuren die goed het vocht opneemt en heerlijk warm is voor kleintje als ze net uit bad komen
  • Woller wamrtekussen
  • Het woller warmte kussen. Geen geknoei meer met water en angst voor lekken maar gewoon 30sec in de magnetron. Deze handige kruik heeft een speciale vorm zodat je deze makkelijk op de buik van je kleintje kan leggen bij krampjes etc. Maar ook ideaal om het bedje alvast mee voor te verwarmen. En het leuke is je kan de kruik natuurlijk ook gewoon voor jezelf gebruiken!

Vandaag en morgen zal alles op de site worden gezet.

Hopelijk blijven we in deze stijgende lijn bezig en kan ik jullie binnenkort weer vertellen dat we een nieuw merk en nieuwe producten in ons assortiment hebben :)

Voor nu wens ik iedereen een fijne avond en als er iemand tips of ideeën heeft of je zou een bepaald product heel graag op de site willen zien... please let me know!!! alle tips en ideeën zijn welkom..

Tot snel!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten