woensdag 15 april 2015

Het mooie weer is in aantocht!

Eindelijk is het dan zover! Het mooie warme weer is in aantocht. De zomertijd is ingegaan, de vogels beginnen weer te fluiten en langzaam maar zeker komt er overal weer groen de grond uit. Kortom de zomer komt er aan!

Maar wat betekend dit voor de mama's en de kindjes? Juist dat de allerkleinste (en de grootste) goed beschermt moeten worden tegen de zon. Er is niets zo kwetsbaar als een kinderhuidje en dit dient goed te worden ingesmeerd wanneer de zon begint te schijnen.
Maar wat nou als je een dagje opstap bent en je grijpt mis????
Precies daarvoor is er vanaf nu bij J&J baby de speciale EHBO sun & burn kit verkrijgbaar.
Dit handige EHBO koffertje heeft alles wat handig is om mee te nemen bij een dagje uit en de zon schijnt volop, maar natuurlijk zitten er ook gewoon normale pleisters in. Super handig dus om dit standaard in de auto te hebben liggen tijdens de warme zomerdagen!


Ook is er een gewone EHBO travel & go kit verkrijgbaar waar alles in zit wat je snel nodig hebt wanneer je kleintje bijvoorbeeld is gevallen. Dit is dus geen overbodige luxe wanneer je het altijd bij je hebt.
Op deze manier kan je onderweg nooit misgrijpen wanneer je kleintje een ongelukje heeft gehad.
Natuurlijk is er ook een grotere meer uitgebreide EHBO kit verkrijgbaar die weer super handig is om mee te nemen op vakantie.

Kijk snel op onze website! de Travel & Go en de Sun & Burn zijn verkrijgbaar voor maar €7,95 en zonder verzendkosten!

Heb je toch liever een meer uitgebreide EHBO kit?? Dat kan natuurlijk ook er is namelijk ook een meer uitgebreide kit verkrijgbaar voor €26,50.

Klik snel hier om de EHBO sets en de inhoud te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten