dinsdag 17 februari 2015

Tijdje stilte maar we zijn er weer :-)

Zoals de titel luid is het overduidelijk even een tijdje stil geweest, maar goed druk druk druk je kent het wel :-)
Werken, huishouden, twee kleine kinderen soms is er geen eens tijd om even rustig aan je kont te krabben, maar goed dat alles is het uiteraard waard!

Maar nu even een kleine update over een nieuwe product wat we vanaf nu verkopen bij J&J Baby.

Vanaf nu zijn er hoesjes voor de handvatten van je buggy of kinderwagen verkrijgbaar. Klinkt misschien als iets overbodigs maar ik kan je zeggen dat het echt super handig is!

Buggy's en redelijk veel kinderwagens hebben een soort van schuimrubberen handvatten en of je nou wilt of niet maar na veelvuldig gebruik en zeker bij een 2e of 3e kindje raken de handvatten beschadigd en vies. hartstikke zonde natuurlijk want een kinderwagen kan jaren mee gaan.
Met deze hoesjes tover je zo een nieuwe look op je kinderwagen en blijven de handvatten super goed beschermt of als ze stuk zijn is het een prima vervanging.

De hoesjes zijn van het merk CityGrips en zijn gemaakt van neopreen & microfiber. En het makkelijkste is dat je ze gewoon in de wasmachine kan gooien! ideaal dus.
Ze zijn in veel leuke motieven verkrijgbaar voor zowel een kinderwagen als een buggy. Universeel dus past op bijna elke wagen!!

Trouwens het is ook super handig wanneer je een 2e hands kinderwagen koopt :-) zo heb je voor een prikkie toch een mooie originele kinderwagen.

Ben je nieuwsgierig geworden ????

klik dan snel op onderstaande link om te zien wat voor kleuren er allemaal zijn.

http://www.jenjbaby.nl/website/index.php?Show=Search&KeyWord=citygrips

Geen opmerkingen:

Een reactie posten